Bootfitting

Staes Sport

Ginderbroek 110-112

2400 Mol

014 31 99 31

www.staessport.be

 

Staes Sport, uw specialist bij pijnlijke voeten en benen !!!

Gepersonaliseerde skizolen

Gepersonaliseerde skizolen

Heb je pijnlijke, vermoeide of koude voeten na een dag skiën? Dan bieden wij je, in samenwerking met SIDAS, een waaier aan oplossingen.

Reeds enkele jaren werken we met op maat gemaakte inlegzolen. We nemen een afdruk van je voetzool waarvan een unieke inlegzool gemaakt wordt. Deze vervangen de standaardzolen in je ski- of snowboardboot.

Gepersonaliseerde skizolen ondersteunen je voetzool volledig en plaatsen je voet in z’n natuurlijke, comfortabele positie. Daardoor behoren pijnlijke of vermoeide voeten voorgoed tot het verleden.


Gepersonaliseerde binnenschoenen

Gepersonaliseerde binnenschoenen

Indien gewenst gaan we een stap verder en bieden we u een exclusieve binnenschoen op maat aan. Deze binnenschoen van Sidas wordt als het ware rond uw voet en onderbeen gegoten. Eventuele drukpunten kunnen worden weggewerkt voor een comfortabeler gevoel.

De binnenschoen zal naadloos aansluiten aan de contouren van je voet en een optimale drukverdeling zorgt voor een verhoogde skiperformance. Een snelle actie/reactie en een zeer direct skigevoel zijn het zalige resultaat voor de sportieve skiër.

De thermoliner wordt opgewarmd om hem dan in de harde buitenschoen te laten afkoelen. Zo maken we je uniek gevormde binnenschoen. Belangrijk om te weten is dat we dit proces meerdere keren kunnen herhalen, tot we een perfect resultaat bekomen.


Met elke skischoen

Met elke skischoen

De gepersonaliseerde binnenschoen is te gebruiken in elke skischoen. Zo kunnen we aan je oude skischoen een nieuw en compact gevoel geven. De binnenschoen kan uiteraard met eerder welke nieuwe skiboot aangekocht worden.


Gelpads, inlegzolen, ...

Gelpads, inlegzolen, ...

Sidas, pionier als het aankomt op voetcomfort tijdens het skiën, heeft ook andere product in z’n gamma. Gelpads die de pijn aan de scheenbenen moeten verlichten. Inlegzolen die ondersteuning bieden tijdens de skidag en Drywarmers die je boots weer drogen om de volgende dag comfortabel de eerste piste of flank naar beneden te knallen.

Contact info

Staes Sport

Ginderbroek 110-112

2400 Mol

014 31 99 31